~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

torstaina, kesäkuuta 29, 2006

POKS!

Kaksi yötä jouluun on... tai siis EU-puheenjohtajuuskauteen. Valmistautuminen alkaa olla loppusuoralla tässäkin byroossa. Tänään olen etupäässä jaellut EU-puheenjohtajuuskausimateriaalia sisältävien pahvilaatikoiden kylkiäisenä tulleita kuplamuovin palasia kollegoille. Käytävän varrelta kuuluu iloinen pokspokspoks ja hermostuneisuuden aste työtovereiden keskuudessa on pienentynyt huomattavasti. Stressittömiä hymyjä, vapautunutta naurua. Pokspoks. Kuplamuovin merkitystä työhyvinvoinnin edistäjänä ei voi liioitella. Poks.

Muita pikku episodeja tämän päivän varrelta: Asenne on ainakin kohdallaan jos alkaa palstaviljellä mustajuurta sillä perusteella, että on sellaisen kerran valokuvassa nähnyt. Deitti-ilmoituksella etsitään harjoittelukappaletta miehen passaamiseen, patjamajoitus järjestyy 1.7. alkaen. PS. Passaamisen opiskelija ei ole se patja. Ja eräskin mattinykäskampaus muuttui parturiharjoittelijan käsissä jumalan karitsa -lookiksi. Ihmeellistä on elämä, ihmeellistä kerrassaan.

---------

Tänään soi Teräsbetonin Metallitotuus. Koska olen tänään menossa metallimessuun. Ja sen jälkeen baariin. Ensin synnit anteeksi, sitten hankkimaan lisää.