~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Laatikkoleikkejä ihmisillä

Olen lähiaikoina joutunut tai pikemminkin päässyt todistamaan useampaakin sellaista tilannetta, missä johonkin tiettyyn lokeroon lukitsemani ihminen on ihan omin luvin aukonut lukot, kiivennyt pois lokerostaan ja joko vaihtanut sujuvasti toiseen tai kieltäytynyt kokonaan asettautumasta yhtään mihinkään lokeroon. Se on aina yhtä hölmistyttävää mutta myös terveellisellä tavalla herättelevää.

Ei meistä kukaan ole niin yksiulotteinen, että pysyisi kiltisti yhdessä lokerossa. Ei tarvitsekaan olla. Tottakai lokeroitujen ihmisten kanssa tekemisissä oleminen olisi helpompaa ja hyvinkin paljon ennalta-arvattavampaa kuin lokerosta toiseen loikkivien tai varsinkin niiden lokeroihin alistumattomien, mutta ei kai ihmisten kanssa tekemisissä olemisen ole alunperin tarkoitukskaan olla helppoa. Ennalta-arvattavuus taas on aika tylsää.

Niin että kiipeilkää vain pois lokeroistanne, kanssaihmiset. Ei se mitään, vaikka hetken kuluttua palaisitte takaisin siihen omaan tuttuun lokeroonne. Kyllä minä tiedän, että teistä on muuhunkin.

---------

Tänään soi CMX:n Marmori. Koska meillä ei ole muuta kuin vähän rehellisyyttä.