~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Psst...Osta hyvä sinko?

Eilen olin varakreivitär, tänään olen ollut hämäräperäinen laittomien aseiden kaupustelija. Olen aina ollut sitä mieltä, että monipuolisuus ja kaikenlaisiin kaavoihin kangistumattomuus on ehdottomasti hyvien puolieni parhaimmistoa. Aivan näin laajaa roolirepertuaaria en tosin osannut itselleni kuvitella.

Tänään oli taas sellainen moninaisten hauskojen ja ajatuksia herättävien pienten asioiden ja tapahtumien päivä, jollaisia arkipäivät parhaimmillaan ovat. Pietarilaiset kuopat teissä, Latviasta tullut maino jatko eiliselle varakreivitärtarinalle, työpaikan isyyslomapohdiskelut ja laatuajan viettäminen läheisten ihmisten kanssa Skypen välityksellä ansaitsevat erityismaininnan tänään. Ja se havainto, että kesän viikonloppuja myydään nyt. Koska ne loppuivat kesken heti kättelyssä, päätin juuri viettää Moskovaan läksiäisiäni Ilosaarirockissa. Tervetuloa kaikki, läksiäisissäni esiintyy muun muassa HIM.

Ja samalla tämä oli sellainen päivä, jollaisia elämän päivät yleensä ovat. Sellainen, jolloin John Irvingiä lainaten "Sorrow floats - everywhere. And love floats - just like Sorrow."

---------

Tänään soi Happoradion Kaksi tarinaa. "Liian nuori juuttumaan, liian vanha muuttumaan, liian ylpeä itkemään."