~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Väsynyt - ei onnellinen

Päästin tänään käsistäni jotain, mihin olen uhrannut suuresti aikaa ja ajatteluenergaa jo pidemmän aikaa. Oikea tapa suhtautua tällaisiin hetkiin olisi se, että taputtaisi itseään olalle hyvästä yrityksestä ja jäisi tyynin mielin odottamaan, mitä tuleman pitää. Nyt on kuitenkin väärä olo, pelokas ja tyhjyyttään koliseva.

Minulla on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoista tulevaisuutta. Molemmat niistä ovat itseni näköisiä ja molempiin sisältyy hyvää ja huonoa, kuten tulevaisuuksiin aina. Kahden kilpailevan tulevaisuuden kanssa eläminen on pidemmän päälle hiukan ristiriitaista, mutta varsinainen ongelma syntyy, kun alkaa haluta enemmän sitä tulevaisuutta, joka on epätodennäköisempi. Toni Wirtasta lainaten, ja hieman pessimistisesti, toivo on ensimmäinen askel tiellä pettymyksen.

Joka tapauksessa julkinenkin kiitos hänelle, joka oli korvaamattomana konkreeettisena apuna ja henkisenä kainalosauvana prosessin aikana. Sinä olet sellainen, ihan siinä lähellä.

---------

Nyt on siis Apulanta-kausi. Tänään soi Ei yhtään todistajaa. "Tehdään tästä voiton päivä, jäljet peitetään, ja huomenna on toisenlainen sää."