~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

torstaina, tammikuuta 04, 2007

Globaali väärinymmärrys

Työmotivaation puutteessa tänään ohjelmassa vilkasta sähköpostikeskustelua. Teemana muun muassa nettideittailu. Lupaan maksaa teostokorvauksia kaikille niille, joiden kuolemattomia ideoita olen tässä postauksessa varastanut. Tai tarjoan ainakin kaljan, asettukaa jonoon.

Ilmoitin dissaavani deitti-ilmoituksissa kriteerejä huumorintajuinen ja omillaan toimeentuleva. Miespuolinen kuittaus: naisten ilmoituksissa etsitään pelkästään huumorintajuisia ja omillaan toimeentulevia miehiä. Hups.

Myöskään miesten ilmoituksissa toistuva "sisäsiisti" ei saanut raadiltamme korkeita pistemääriä. Vai kenen mielestä mies, joka ei pasko lattialle, on jotenkin tavoittelemisen arvoinen? Kenties tällä yritetään kuvata sitä, että sisäsiisti mies laittaa muka tavaransa paikalleen ja korjaa muutenkin jälkensä, mutta kuten todettua, "en oo vielä semmosta tavannu".

Aivoriihen tulos allekirjoittaneesta: Ei viihdy kotona, eikä itsensä
kehuminen tuota minkäänlaisia vaikeuksia. Mutta entäs kun kaikki miehet ettsivät iloista ja hyväntuulista mutta vaatimatonta naapurintyttöä jonka kanssa voisi viettää koti-iltoja? "Kärttynen, vaativa ja aina lietsussa oleva" Laurakaisa on täten tuomittu vanhapiikuuteen. Kulkematta lähtöruudun kautta. Case closed.

Ratkaisu tähän globaaliin väärinymmärrykseen on se, että tästä eteenpäin naiset kirjoittavat miesten deitti-ilmoitukset ja miehet naisten. Ei ole ongelmia, on vain löytämättömiä ratkaisuja.

---------

Tänään soi Zen Cafén Jos etsit miestä. Ihan vaan muuten juolahti mieleen.