~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

sunnuntaina, lokakuuta 01, 2006

Waiting on a Sunday afternoon for what I read between the lines, your lies

On niitä hyviäkin asioita. Kuten se, että ajoittaa silmälasienpäälletallomiset juuri sille viikolle, jolloin on voimassa kahdet lasit yksien hinnalla -tarjous. Porvarillinen olo, tulevine kaksine laseineni. Toivottavasti ne sopivat uusiin, Parempaa Asennetta edustaviin Military Bitch -maastohousuihini. Pitäisiköhän huolestua, jos kolmekymppisenä tuntee vetoa teinipukeutumiseen? Kuulemma ei, ja sain luvan ostaa ne ruudulliset tennaritkin.

Työuupumusta on ehdottoman terveellistä ja järkevää hoitaa tekemällä 12,5 tunnin työpäiviä ja murehtimalla työasioita myös viikonloppuisin. Onneksi huomenna alkaa näissä olosuhteissa ruhtinaallinen kahden päivän mittainen kesäloma. Jonka olen tietysti lupautunut pyyteettömästi viettämään Kino Lokakuun talkooduunarina. Suosittelen muuten täten kaikille kynnelle kykeneville, elämää suurempi tilaisuus päästä kiinni venäläiseen nykyelokuvaan.

Muuta viikonloppuohjelmaa: kun 46 kappaletta kuusimetrisiä rimoja pinoaa japanilaisen pikkuauton katolle, tulee vaikuttavannäköinen kuorma. Kun yltyvässä syyskuun lopun vesisateessa uittaa edellä mainittuja rimoja laiturinnokassa roikkuen mereen kastumaan myöhemmin tapahtuvaa taivutusta varten, voi allekirjoittaa blogissani aiemmin käydyn keskustelun siitä, että purjehtiminen ja kaikki siihen liittyvät toimenpiteet ovat aika kaukana elitismistä. Ja koska joku kuitenkin kysyy, vastaan samantien, että niistä rimoista on tarkoitus taivutella katos jonka alle eräs purjevene muuttaa talveksi asumaan. Ellei joku varasta niitä sieltä merestä sitä ennen.



Helsingissä on tällä hetkellä harvinaislaatuinen luonnonilmiö nimeltä ukonilma. Tornikamarin ikkunasta on oivat salamanbongausnäkymät.

---------

Tänään soi Stone Temple Pilotsin Interstate Love Song. Rivien välistä lukemisen aikakausi on nyt ohi, mutta 90-luvun puolivälin amerikkalainen poikien räminämusiikki on edelleen parasta mitä tiedän.