~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

PMS

Elämässäni on olemassa sellainenkin olennainen käsite kuin Lista. Lista on nimensä mukaisesti sähköpostilista, jonne on kerääntynyt erinäisten sattumien kautta joukko ihmisiä. Meitä yhdistää ennen muuta Pietari, sillä vaikka valtaosa meistä on jättänyt sen ainakin hetkellisesti taakseen, asuu se meissä edelleen.

Lista tarjoaa tietoa, lohtua, neuvoja ja huvitusta. Olkapäitä, komppaajia, symppaajia ja tsemppaajia. Hyvän syyn pitää breikki töissä, foorumin avautua työasioista, miesasioista, naisasioista, juoruilla, höpistä ja jupista. Listan arvovaltaisen asiantuntijaraadin arvioitavaksi voi alistaa niin laihdutusvinkit, uudet kampaukset, uudet ihmissuhdekandidaatit kuin urasuunnitelmatkin. Asiantuntemusta riittää, ja ainakin hyvää tarkoitusta.

Sukupuolijakaumamme on sen verran vääristynyt, että listan ainoa mieshenkilö saa välillä niskaansa kaikkien maailman miesten synnit ja pahat teot. Toisaalta hän saa myös sisäpiirin tietoa asioista, joista moni mieshenkilö ei tiedä hölkäsen pöläystä.

Tänään käsittelysä olivat muun muassa PMS, verotuksen epäreiluus ekspatriaatteja kohtaan sekä venäläiset maitotilat. Elämän koko kirjo.

---------

Tänään soi korvat, ja intialainen Värttinä. Kovaa ja korkealta.