~Tornikamarin tarinoita~

Aristokraattisen tasokkaan, suulaan ja vihaisen naisen kertomuksia satavuotiaan kivitalon viidennestä kerroksesta.

Nimi: Laurakaisa
Sijainti: Helsinki, Finland


Vaimo, tytär, isosisko ja täti. Karjalainen. Stadilainen. Kesämökkiläinen. Aikuiskokelas.

Asiantuntija - loistava titteli ihmiselle, joka ei osaa eikä ainakaan halua olla koskaan väärässä.

Maailmaa on parasta määritellä kirjoittamalla ja naisella on oltava oma huone.

maanantaina, lokakuuta 23, 2006

I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed

Vastapainoa ankeudelle: maailmalta hetkeksi kotiutunut vanha frendi, jonka kanssa voi jättää kaatosateen ikkunan taakse ja unohtua viideksi tunniksi kahvilaan höpisemään tärkeitä ja joutavia. Työasioita, omia asioita, vanhoja asioita, tulevia asioita.

Jotain sisusta ja suomalaisuudesta kertoo sekin, että kotiin palatessa, kulman takaa omalle kadulle kääntyessä tuuli paiskasi sateenvarjon nurinniskoin ja myrskyn yllätyshyökkäys alkoi naurattaa. Vielä enemmän alkoi naurattaa kun katseet kohtasivat kohtalotoverin kanssa, joka pari askelta edempänä yritti taltuttaa omaa niskuroivaa sontikkaansa etelähelsinkiläisessä syyssäässä. Saimme sateenvarjomme ojennukseen, nyökkäsimme toisillemme, jatkoimme matkaa. Kohtaaminen.

Lisäksi on mainittava granaattiomenat. Jos haluaa olla liikoja ajattelematta, kannattaa ostaa sellainen. Siitä piisaa puuhaa pitkäksi aikaa ja maistuukin hyvältä. Ei tosin ihan niin hyvältä kuin azerbaidzhanilaisessa puutarhassa aurinkovarjon alla suoraan puusta poimittuna. Mutta hyvältä kuitenkin. Sitäpaitsi granaattiomenan sanotaan puhdistavan syöjänsä kateudesta ja vihasta.

---------

Tänään soi K's Choicen Everything For Free. Koska se levy sattui unenpöpperössä aamulla levylaatikkoa kopeloidessa ensimmäisenä käteen.